Vegetáriánus kutyaeledel összetétel

By   december 14, 2015

AMI a természetes választás kutyáink részére!
Ez egy olyan életfilozófia, amely a legjobbat teszi kutyáink eleségének a kiválasztásához!
Ez a filozófia teremti meg, hogy a bolygónk életét is Óvja!
Válaszd az AMI termékeit kutyáid számára, mert ez az útja a legnagyobb egészségnek, életerő, fényes szőrzetnek, és ragyogó szemeknek, AMI az élet jelenlétének legnagyobb bizonyítékai!
Az Amì a kutyák etetésének új módját kínálja: környezetbarát, etikus, egészséges és biztonságos eleség! Az 1980-as évek végén alapított AMI egy forradalmian új, hipoallergén, zöldségekből összeállított étrendet alakított ki.
Tudod miből tevődik össze?
Bár a gyártó részéről egy forradalmian új, viszont a természet részéről egy teljesen igazolható, élelmiszer! Válassza termékeinket a kutyák, egészséges és etikus életéhez: Biztosítja számukra a legkiválóbb minőségű, teljes értékű, egészséges és természetes eleséget!
Az Amì-val etetett  kutyák egészségesek és energikusak lesznek. Termékeink speciális összetételének köszönhetően:
1. Hipoallergének, azaz nem tartalmaznak allergiás tüneteket okozó anyagokat!
2. Nem tartalmaznak toxikus adalékanyagokat!
3. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és tartósítószereket!
Az eleségek növényi forrásai emellett az alábbiakat is biztosítják, szemben a hagyományos eleségekkel:
Teljes értékű: egészségi előnyök! Kiegyensúlyozott: az állatok megőrzik remek formájukat! Állatkísérlet-mentes: Etikus, őszinte termékeink nem lettek laboratóriumi állatokon tesztelve!!!
Összegzésképpen, az Amì egy hypoallergén egészségmegőrző termék: nem csupán egy megoldás az állat egészségügyi problémái esetére, hanem mindennapos eledelként hosszabb és gazdagabb életük elősegítője.
AMÌ DOG kutyaeledel beltartalmi összetevői! Ezek ugyan a kötelezően előírt összetevők, melyeket mindenképpen fel kell tüntetni!
A gyártó mindenképpen fenntartja magának azokat a jogokat, melyek biztosítják egyediségüket! Ez egy természetes dolog, mivel azonnal jelentkeznek a másolók, akik nyereséget remélnek mások tudásának lemásolásából!
A teljes értékű egészségvédő eledel felnőtt kutyák számára. Összetétel: kukorica, kukoricaglutén, kukoricaolaj, rizsfehérje, egész borsó, cukorrépapép, lenmag, bikalcium-foszfát, hidrolizált növényi fehérje, burgonyafehérje, sörélesztő, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, repceolaj!
Mindez olyan formában elkészítve, ahogyan mindezt a kutyák szervezete teljes mértékben hasznosítani tudja!
Analitikai összetevők: nedvességtartalom 8,00%, nyersfehérje 24,50%, nyersolajok és -zsírok 12,00%, nyersrost 2,80%, nyershamu 6,00%.
Adalékanyagok – tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin 26.000 IU/kg, D3 vitamin 1350 IU/kg, E vitamin 355 mg/kg, rézszulfát-pentahidrát (réz) 50 mg/kg, vaskarbonát (vas) 348 mg/kg, kalcium-jodát, vízmentes (jód) 25 mg/kg, nátrium-szelenit (szelén) 20 mg/kg, cink-oxid (cink) 160 mg/kg, mangán-oxid (mangán) 56 mg/kg, L-karnitin 300 mg/kg.
Mindez azoknak az érdeklődőknek, akik valamilyen módon a “tudományos” megközelítés felől egy kissé, vagy nagyon szkeptikusok!
Mindazok az általam, és a véleményemmel szimpatizáló állatorvosok, akik véleményüket ezekkel az értékekkel kapcsolatosan kinyilvánították, egyetértenek azzal, hogy a beltartalmi összetevők megegyeznek, egy  kutya élettani elvárásaival, sőt, elragadtatás nélkül állítják, hogy túl tesznek azokon a termékeknek beállított hulladékhasznosítás elvén alapuló eledelnek nevezett, anyagi haszonszerzés céljából reklámozott kiszárított tetemek, és tetemalkatrészek, valamint az élelmiszeripar hulladékaiból összeeszkábált granulátumok rengetegén!

PaddedThumb300200f9f9f9-amidog

Ezeket a termékeket megnézheted, megvásárolhatod a webáruházamban.

Kattints ide, a webáruházért!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel:

Virág Károly

06302747646

E-mail: virkaro56@gmail.com

Skype: virkaro1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.