Válaszlevél Téves Nézetekkel Szemben – Ivartalanítás

By   június 20, 2016

Mindenek előtt szeretném, ha leheletnyi finomságra felhívhatom a szíves figyelmedet!
Az égvilágon semmi sem igazolja azt a téves hiedelmeket terjesztőknek, hogy az ivartalanítás bármilyen táplálkozás élettani szempontból megkülönböztethető kell, hogy legyen, más egyedekkel szemben!

Mindez az áltudomány keretei közé tartozik, ugyanúgy, mint a kistestű, meg a nagytestű, meg a senior, meg kitudja még milyen semmiféle igazolt különbségeket terjesztő, minden áron eladni kívánók marketing fogásának!
Természetesen kirívó példája ezeknek, a mostanában egyre jobban terjedő fajta jellegű álnokságoknak is!
Részemről minden ehhez hasonló dolog, ami tudományosnak tűnő félrevezetése az ezen dolgok tudásának hiányában levő embereknek, a csalás kategóriáját képezik!

Egyszerű gondolkodással mindez világossá válik!

Az úgynevezett “felsőbbrendű” faj az ember, nem kíván ilyen, és ehhez hasonló megkülönböztetést, és a többi 3 millió állat sem rendelkezik ilyen szigorú megkülönböztetésekkel, csak a kutya, meg a cica?
Részemről mindez közröhej tárgya! Vannak azonban akik mindezt elhiszik, én Őket sem ítélem el, ugyanúgy tisztelem, mint minden élőlényt!

Ami cicáid etetése szempontjából nagyon fontos, hogy az elmúlt néhány évezred tapasztalatai alapján, olyan ételt etess meg vele, amit Te szoktál fogyasztani! Az emberek azonban néha szélsőségesen táplálkoznak, vagy egyoldalúan, így ha teljessé kívánod tenni kedvenceid étkezését, akkor az AMI CAT FOOD-ot ajánlanám! Hosszú évek megfigyelésén alapuló ténylegesen tudományosan összeállított eledelről beszélek!

36 éve forgalmazza a cég a termékeit, és teljes mértékben igazolhatóan generációk sok sok megfigyelése igazolja, hogy a cicáknak teljesen nélkülözhető a hús, és mindennemű húsipari melléktermék fogyasztása!

Példaként említenék egy dolgot, ami a talán legsúlyosabb indok, a húsetetése szempontjából, a cicák részére nélkülözhetetlen TAURIN! A kérdésem, hogy ez az anyag, hogyan került a húsba? Egyszerű a magyarázat, a növényevő állatok étrendjéből, a növényekből!

Akkor igazán nem világos a számomra, hogy miért nem lehet ezt a taurint, növényekből pótolni?
Megnyugtatlak, az AMI Cat Foodban van taurin is. Ha jól tudom, 1,5 mg/ kg mennyiségben! Különben utána nézhetsz Te is a Google-ban! Semmiféle orvosilag igazolt pro, vagy kontra hatása nincs!

Na de bocsáss meg ezért a kis kitérőért, a vegaallateledelshop.hu   oldalon megtalálod a cica eledelek összetevőit!
Akik hónapok óta ezt a terméket etetik, arról számolnak be, hogy megszűnik a rossz szájszag, selymesebbé válik, sőt tömörebbé a bunda, nem bűzös az ürülékük, és a vizeletük, jó az étvágyuk, sőt, a magatartásuk is nyugodtabb, szelídebb, nem marakodóak, a kis kedvencek!

Teljes meggyőződéssel merem ajánlani ezt a terméket! Az árával kapcsolatban, csak annyit, hogy nem tartalmaz genetikailag módosított gabonákat, sem műtrágyával kezelt növényeket!

Mély tisztelettel: Virág Károly.