Miért hasznos a házi kedvenceknek, a vegetáriánus étkezés?

By   december 14, 2015

Ténylegesen nézzük meg, hogy miért megalapozott az a kijelentésem, hogy a húsok fogyasztása nem csak a növényevőknek igen káros, hanem a húsok mérgező hatásának többszörösen kitett ragadozók számára is!
Bizony el kell mondanom, hogy ami itt zajlik az élelmiszernek nevezett állatölés piacon, hát nem igazán érti az a személy, aki nincs a szállítószalagnak azon a részén, amikor az illetékes elítélt még mozog, azután már csak egy élettelen, rögtön bomlásnak induló tetemről van szó!
Bocsánatot kérek, de igazából, ez indít el valakiket, a vegetáriánus életmód, és táplálkozás emelkedettebb szintű választása felé! Ezek a videók azonban igazából nem korhatár nélküliek, így aztán kevés ember jut hozzá a nem túlságosan szívderítő látványokhoz!
A blogomban, részletesen kifejtem azokat az igazságokat, amik kovalens kötésben igazodnak az előbbi állításaimhoz!
A tápláléklánc igen derűs végkifejletében, az ember tetszeleg, és jóízűen fogyasztja a tetemeket, amiknek igencsak a mozgást létrehozó izomkötegei teszik ki a jelentős részét, a hulladék, pedig a környezetében élő kutyák, és a cicák emésztőrendszere, kifejezetten a gyomraik  lesznek a temetői!
Valójában csupán csak ennyi jut el a vásárlókig, annak a nem kimondottan negédes feladatnak, amikor egy érző lény a testének alkotórészeivel szolgálja az őket felfaló másik élőlényt!
Ki kell mondanom, hogy a fejlettebb szinten álló mozgó élőlények tetemeinek fogyasztása nem tiltott dolog az állatok táplálásában, de igenis tiltott, az intelligens élőlények számára, akik felelősek, a környezetükben élő állati formában élők életének fenntartásának élelemmel való kiszolgálásával!
Történetesen, a házi kedvencek PL. a kutyák etetésének nem kis százaléka, mondhatjuk azt is, hogy döntő többsége, – bármilyen furcsának hangzik is-, teljes mértékben növényi eredetű táplálékkal van ellátva!
Kérdeztem hidd el rengeteg embert, akiknek kutyák etetése a feladata, tenyésztéssel is foglalkoznak! Csak a bolond híreszteléseknek hívő gazdik hiszik azt, hogy minél több húsféle van beszárítva egy élelmiszernek nevezett tápkészítményben, annál egészségesebb!
A friss húsok eredete, ugyanis addig friss,amíg a gyártószalag kezdetét nem veszi! Onnantól kezdve, a fogyaszthatóság, a megadott szavatossági idejéig “Friss”!
Gondolkodtál már ezen?
Történetesen, ha egy első osztályú étteremben téged a megrendelt -tűzdelt őzgerincet áfonyával-Neked kiszárítva szolgálnák fel, hogy ha felöntöd friss vízzel, akkor frankó első osztályú vacsorát fogyaszthatsz, kis várakozási idő elteltével, nem tudom mit szólnál hozzá!
TE HÚSEVŐ!!! CSÚCSRAGADOZÓ!!!
Légy szíves egy kis idézetet olvass el!
Azok az állatok, akik látták a vágóhidat:
HALOTTAK!!!
Azok az emberek, akik látták a vágóhidat:
MÁR VEGETÁRIÁNUSOK!
Az AMI kutyaeledel erőszak mentes, és 100%-ig tartalmazza a kutyák élelmiszer szükségletét!

PaddedThumb300200f9f9f9-amidog

Ezeket a termékeket megnézheted, megvásárolhatod a webáruházamban.

Kattints ide, a webáruházért!

További információért kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel:

Virág Károly

06302747646

E-mail: virkaro56@gmail.com

Skype: virkaro1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.