Macska eledel összetevői

By   december 14, 2015

Kedves cicások!
Ugye nem gondoltátok volna, hogy a kis kedvencetek, a hízelgő, doromboló, gomolyagpofozó, néha ugyan rakoncátlan, és önfejű, mégis számotokra családtagként kedvelt, igen változatos formákban tenyésztett, gyakran válogatós cicák  nagyon egészségesen, és hosszabb élettel lesznek megáldva, ha vegetáriánus kosztra fogjátok Őket! Vedd komolyan, hogy igazából ezt az étrendet fejlesztette ki az AMI cat food kisállat eledel gyártó!
A mai elképzelések a házi macskák etetését, el sem tudják képzelni, a köztudatba beépített húsalapú élelmiszerek nélkül!
Na most kimondottan csalódás fog tükröződni az arcodon, talán mosolyt fog csalni rá, de tudd meg az igazságot, hogy a cicád etetése, semmilyen módon nem támasztja alá, a húsiparban érdekelt félremagyarázók igaznak hirdetett állítását!
Csak egyetlen példaként ragadnám ki, egy elismert doktornő tudományosnak nevezett értekezését, miszerint a macskafélék étrendjéből semmiképpen nem hiányozhat az úgynevezett TAURIN, amihez kimondottan csak a húsok fogyasztásából juthat hozzá a cica!
Kíváncsiságból utána néztem, -tedd meg Te is!- a taurin növényekből előállított és nem a húshegyekből kivont készítmény, amit kilószámra vehetsz magadnak is, bár az eredmények, a szer hatását sem pró, sem kontra nem igazolták!
Az AMI gyártótól, kimondottan olyan készítmények kerülnek forgalomba, amik nélkülözik a gyakran vegyszerekkel telepumpált húsipari melléktermékeket, valamint azokat a növényi eredetű tápanyagokat is, melyek a génkezelt formában termesztenek, és kerülik, sőt egyenesen tiltják a műtrágya készítmények (puskapor! foszfor, nátrium, salétrom, valamint a kálium) által termesztett növények használatát!
Így az AMI termékei, tényleg HYPOALLERGÉNEK!
Az Amì piaca: Bővülő, vonzó és csodálatra méltó! A legkiválóbb minőség, lenyűgöző eredményekkel!
Az eledel, amely meghosszabbítja… mind a kilenc életüket!!!
A gyártás feltétlenül egyedi, és a gyártó cég saját levédett terméke!

A macskák étredjének forgalmazásakor, kötelezően fel kell tüntetni, a következő adalékokat, amiknek teljes értékű táplálék az eredménye:

Összetétel: kukoricaglutén, kukorica, kukoricaolaj, rizsfehérje, egész borsó, borsórost, sörélesztő, bikalcium-foszfát, lenmag, hidrolizált növényi fehérje, burgonyafehérje, nátrium-klorid, kalcium-karbonát, repceolaj. Analitikai összetevők: nedvességtartalom 8,00%, nyersfehérje 33,00%, nyersolajok és -zsírok 14,00%, nyersrost 3,50%, nyershamu 5,90%, magnézium 0,09%, omega-3 zsírsavak 0,8%, omega-6 zsírsavak 6,5%.

Adalékanyagok – tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin 27.500 IU/kg, D3 vitamin 1600 IU/kg, E vitamin 270 mg/kg, rézszulfát-pentahidrát (réz) 10 mg/kg, vaskarbonát (vas) 186 mg/kg, kalcium-jodát, vízmentes (jód) 4 mg/kg, nátrium-szelenit (szelén) 10 mg/kg, cink-oxid (cink) 100 mg/kg, mangán-oxid (mangán) 12 mg/kg, taurin 1500 mg/kg, L-karnitin 300 mg/kg.

Észrevetted? Benne van a TAURIN is!
Bocs a megjegyzésért!

A jól táplált cicákról, nem egy, és nem két esetet hallottam, hogy a ház körül vadászott rágcsálókat, ugyan elpusztították ragadozó mivoltuk bizonyítására, de nem fogyasztották el, annak ellenére sem, hanem gazdájuk küszöbére vitték, teljes egészében!
Röviden megemlítem, hogy a Tibetben élő lámák, azaz szerzeteseknél nem kevés Bengáli tigrisek is élnek! Ha hiszed, ha nem hiszed, valójában jó magam is megrökönyödéssel hallottam, illetve láttam a természetfilmben, hogy kimondottan hosszú ideje élnek kiváló egészségben vegetáriánus táplálékkal etetve!

ami-vegan-cat-food

Ezeket a termékeket megnézheted, megvásárolhatod a webáruházamban.

Kattints ide, a webáruházért!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel:

Virág Károly

06302747646

E-mail: virkaro56@gmail.com

Skype: virkaro1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.