Ki állapítja meg, hogy mi alkalmas állati fogyasztásra?

By   december 22, 2015

A modern “civilizáció” kívülről tekintve teljesen elítélendőnek tartja a bennszülöttek cselekedeteit, de gondolom, nem újdonság számodra, hogy bizony a modern világ sem nélkülözi a bennszülöttek által használt erjesztő edényt, csak most dögkútnak hívják, és talán a rokonaikat nem teszik bele, amúgy semmi különbség!
Különben a fehérje gyárak szerinted miből élnének? A hústömeg fokozók mai formában tisztított eljárással készülnek, gyártási folyamatok nem igazán kerülnek köztudomásra!
Igazából nem is érdekel senkit ez a gusztustalanság, különben bizonyára nem fogyasztanának belőle az emberek, a fehérje sűrítmények izomtömeg növelő szereikből!

A 70-es évek különösen figyelemre méltó eredményeket produkáltak, főleg a baromfinevelő iparágban, közismert volt a csirkék hal íze, melyet a fogyasztók meglehetősen megbíráltak!
Viszont a húsipar jelentős mértékben lerövidítette a vágóállatok vágó éretté válását!
Ezzel a módszerrel nagy mértékben csökkentették a hús előállítási költségét! Hiszed, hogy ez ma másképp van?

Ha kíváncsiságból megnézed a húsipari takarmányok összetételét, mely meglehetősen le van titkosítva, hát igen csak elrémülnél, az összetevők minőségéről! A sertés hizlalók sem etethetnek más takarmányt, mint amit a megbízók állítanak elő!

Későbbiekben fogok beszélni a tejiparról, is. Itt elég csak megemlítenem, a fehérjéket, amelyeket a tehéntápokba kevernek, hogy minél több tejet termeljenek a tehenek! Csak a mostani tej termelők többek között nem húsból származó fehérjét használnak, hanem Dél-Amerikából importált génmódosított szójából készítettet! (Ezt az információt Te is láthattad a televízióban!)

Azoknak a szerencsétlen állatoknak, melyeket fokozott növekedésre serkentenek, bizony meglehetősen lecsökken az ellenálló képességük, hiszen a takarmányok nélkülözik a megfelelő minőségű, és mennyiségű vitaminokat, és ásványi anyagokat, így a megbízott orvosok, kénytelenek különböző antibiotikumokat, és hagy ne soroljam, milyen vakcinákat adagolni!

A vágóhidak, ma már nem az igényeknek megfelelően dolgoznak, hanem a napi teljesítmény elérését fokozzák! Így rengeteg melléktermék keletkezik, ami kimondottan megsemmisítésre kellene, hogy kerüljön! Na ezek a dolgok kerülnek értékesítésre az állateledel piacon! Gratulálok! Ebből is hasznot húznak, és nem terhelik a húsipari termékeket, a haszontalan hulladékok megsemmisítésének költségeivel!

A mai fehérje őrület, és a gabona ellenesség, nagy mértékben elterjedt!
A korábbi történelmi időszakokban élők, bizony elszörnyülködnének a mostani dolgokon!
A szerencsétlen, ártatlan állatok, melyek mészárszékre kerülnek, miért nem állnak az állatvédők védelme alatt?  A kutyát kikötözik, akkor bírságot szabnak ki, de az etetésük vegetáriánus módon miért megkérdőjelezett?

A védák szerint, az ember védelme alatt lévő háziállatokkal pontosan úgy kell bánni, mint a gyermekeinkkel!
A gyermekeinket, és az öregeket is szeméttel, és hulladékkal etetjük?

AMI Logó

Ezeket a termékeket megnézheted, megvásárolhatod a webáruházamban.

Kattints ide, a webáruházért!

További információért kattints ide!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel:

Virág Károly

 

E-mail: virkaro56@gmail.com

Skype: virkaro1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.