Kérdések és Válaszok

1) A kutyák és a macskák nem elsősorban húsfogyasztók?

1) Válasz: A kutyák és a macskák csak a mai modern nézetek szerint húsfogyasztók! A nyugati kultúra elterjedésével, mi szerint az embereknek nélkülözhetetlen a hús, így a vágóhídi melléktermékek állati eledelekbe történő becsempészése egyre nagyobb méreteket ölt . A teljesen húsokból álló étrend, rendkívül veszélyes, még a ragadozókra is!

2) Nem árt nekik a vegetáriánus étrend?

2) Válasz: A kutya és a macska a világ legtöbb háztartásában azt eszi, amit a gazdája! Márpedig egyre több ember váltott vegetáriánus étkezésre, így a kedvencei is azt kapják! Hozzáteszem, példának erejével, hogy még a húsevő emberek sem adják a tiszta húst kedvenceiknek, hiszen azt Ők maguk fogyasztják el! A vadász is a számára hasznavehetetlen beleket, és gyomrot adja a kutyáinak jutalmul! Nem is gondol rá, hogy ezzel a legjobbat teszi ,hiszen azok tele vannak félig, vagy teljesen felszívódásra alkalmas növényi részekkel!

3) Csak nem az derül ki, hogy még ez által egészségesebbek is?!

3) Válasz:Ha végig gondoljuk, hogy a kutya és a cica gazdája hol él, máris megkapjuk a választ! A halászhajókon a kedvencek étele, javarészt a halak belső részeiből áll, ami ugyanúgy tengeri növényekkel van tele, a pásztorok szintén a beleket adják a kutyáknak, az eszkimók a fókák belsőségeit, és az egész halakat. A Hunzák , akik a Himalájában élnek, tisztán vegetáriánusok, a yucatai és yemenite törzsbéli maya indiánok sem fogyasztják a húsokat, és bizonyított tény, hogy a közöttük élő kedvencek bizony sokkal egészségesebbek a „modern” táplálékon tartottakénál!

4) Akkor miből nyerik a kutyusok, és a cicák azt a hihetetlen sok energiát?

4) Válasz: Egyszerű logika az egész! Mindenki elgondolkodhat azon, hogy az izmok, amiket húsnak nevezünk, nem egyebek, mint mozgató eszközök, azaz motorok! Tehát üzemanyagra van szükségük! Az üzemanyag viszont nem lehet egy másik motor! Nyilvánvaló, hogy az izomsejtek cukor és oxigén elégetéséből nyerik az energiát! Bonyolult lenne ezt most elmagyarázni, de kellő logikával kikövetkeztethető, hogy a növények éghetőek, tehát energiát lehet belőlük nyerni, viszont olyat még nem hallottam, hogy hússal fűtenének, vagy bármilyen használható energiát nyerhetnénk belőle!

5) Akkor miért szépek, a drága húsokkal teli, tudományos alapokon értékesített tápoktól a kedvencek?

5) válasz: A „friss” húsokkal valójában az a helyzet, hogy farm körülmények között tartott állatok szervezete nem tartalmaz különböző hústömeg fokozó szereket, antibiotikumokat, és még ki tudja mennyi vakcinát! De a frissessége csak addig mondható frissnek, amíg a szárításon keresztüljutnak, ezután már csak ártalmatlan tömeget képeznek! A titok nyitja abban van, hogy egész prédát dolgoznak fel, tehát a belsőségekkel együtt! Továbbá, hogy mit adagolnak mellé?! Gondosan nézzük meg, hogy mennyi gyógynövény, gyümölcs és zöldség sűrítmény van benne! Ugyanis ezek az éltető elemek!

6) A vegetáriánus eledel, amit ajánlanak, mivel tud többet, a hasonló termékeknél? Miért nem okoznak allergiát?

6) Válasz: Ha meggondoljuk, a mérgező húsok, amit még sokszor főzéssel is tovább fokoznak, nem kerül a táplálékba! Ez egy fő kizáró tényező! A másik nagyon figyelemre méltó, hogy a felhasznált növények, gabonák, zöldségek és gyümölcsök nem puskaporon fejlődnek! Azaz, salétrom, foszfor, és nátriumból készült műtrágyákon! Az ilyen növények ugyanis csak sejtburjánzáson mennek keresztül, és nem tartalmaznak használható összetevőket, egy szervezet számára! Ami az AMI-ban van, szerves trágyákkal, humusszal, permetezőszerek használata nélkül termesztett növények!!!

Csak ajánlani tudom!