Kedves negatív hozzászólók!

By   április 27, 2016

Szeretném megkérni azokat a személyeket, akik valamilyen vicces, vagy komoly hozzászólást tesznek a blogomban írtakkal, hogy azt név szerint tegye, hogy a nyilvánosság előtt, kedves megszólításával válaszolhassak rá!

Akik ténylegesen azt állítják, hogy állatkínzó vagyok, mert a kutyáknak, és a cicáknak vegetáriánus eledelt merek eladásra kínálni, mondok egy két esetet, amit állatorvosnők tettek, akinek például kutya és macskasterilizáló műtője van! A kis állatok szaporodásbiológiájába, nem kevés energiával avatkozik bele!

Fennhangon hirdeti, hogy elítéli a túlszaporodást, és különböző okok felsorolásával igazolja úgynevezett igazságát! Megkérdőjelezi munkásságomat, ami 25 éves tapasztalattal bír! Nem tudom, hogy kitől tanulta az ivartalanítás művészetét, mert azt szerintem néhány órás tanulással el lehet sajátítani. Íme, eme nemes gondolkodású doktornő, kijelenti, hogy Istent játszom!

Érdekes kijelentés! Nem gondoljátok? Nézzük meg, ki mond kire bármit is!
Ha az embereket is ilyen elméletek szerint osztályoznánk, mert túlszaporodunk, nekem ténylegesen Adolf Hitler jut eszembe, és Mengele az Ő orvosa! Na ennyit a politikáról!
Azt a terméket, amit a kedvencek ételéül kínálok, nem kevés munkával fejlesztette ki a gyártó!
36 éves múlttal rendelkezik, és több nemzedéken keresztül, teljes elismeréssel 25 országban etetik!

Nagyon sokmennyiségű élőlényt kínoznak halálra, azok az orvosok, akik annak mondják magukat!
A tudós urak 60-65 %-ban háborús célokból, 20-25%-ban kozmetikai célokból, 10- 15%-ban pedig gyógyszerkísérleti szempontokból kínoznak halálra kutyákat, macskákat, nyulakat, egereket, és majmokat… ugye ilyen szempontokból meggondolandó, hogy ki játszik Istent?
A vágóhidakról még nem is beszéltem!

Az AMI PET FOOD termékeinek terjesztésének munkásságát elvállaltam, legutóbbi nagy lökést egy gyógyszerkísérleti telepről kihozott kutyus gazdájának meghallgatása tette! Az Őt tájékoztató orvos javaslata az volt, hogy semmiféleképpen ne etesse hússal, semmilyen formában, mert a kutya immunrendszere, leginkább a mája tönkre ment, és emiatt hamar életét vesztheti!
Az orvos az- AMI- kutyaeledelt tartotta a legalkalmasabbnak, 100%-os bel tartalommal!
Van egy egészséges kutyája is, és ugyanezt eszi! Ha a betegnek jó, akkor mi kifogás lehet, egy egészséges kutyus hús nélküli táplálásával!

Az, AMI eledelek, nem gyógyászati célból készülnek, hanem teljes értékűek, teljesen hypoallergének, és nagymértékben erősítik az immunrendszert!
Azok a gazdik, akik már folyamatosan kezdték etetni, a kedvencek jó étvágyáról, egészséges emésztéséről, a kutyusok leheletének, és székletének, vizeletének a bűzének eltűnéséről, az állatok jellegzetes szagának nagyfokú mérséklődéséről számolnak be!

Üdvözlettel

Virág Károly

Elérhetőségeim:

E-mail cím: virkaro56@gmail.com

Telefonszám: +36302747646

Skype: virkaro1