Blog

Most aztán bele kerültünk egy olyan slamasztikába, amellyel saját magam is küzdöttem, az évek során felgyülemlett emberekkel, és a tudománnyal való vívódások hihetetlen kavalkádjával vívott harcban! Egyet biztosan ki merek jelenteni, hogy az állatok, a mi esetünkben a kutyák, és a macskák étkeztetése során, az égegyadta világon, senkivel nem tudtam zöld ágra vergődni!
Hihetetlen, de képzeld el, hogy minden igyekezetem ellenére, a száraz táp etetése, nem vált sikeressé az elmúlt 20-on egynéhány év alatt! ( Ami azt jelenti, példának okáért, hogy a bejegyzett kutyák száma mostanra HÁROM MILLIÓ körüli értéket mutat, és ez, koránt sem a végleges adat!) Tudod, ha csak egy ezreléke lenne tápokat fogyasztó, az értékesítők minden egyes érdekeltje cigánykereket hányna a bevétel elégedettségével!
Tudod miért nem??? Mert minden gazdi, azt szeretné megetetni kedvencével, ami a vásárlás pillanatában, a saját ízlésvilágát tükrözi! Rohadtul nem érdekli a vásárlókat, hogy a kutya, vagy a cica, megenné-e azt, amit Ő  választ! Egyezik-e az éppen akkor aktuális éhezési problémájának megoldásával, vagy nem!
Tudod, miután rájöttem, hogy teljesen feleslegesen igyekeztem meggyőzni az eladót, mi kellene a kedvencünk egészségben tartásához, kész röhejes értékesítési megoldások rábeszélésének voltam szem, illetve fültanúja!

Többnyire a saját, és az eladások érdekeltjeinek mindenféle őrültségeinek kitalációjából született mesék halmazával nyomtuk tele, az eladók tudatát! Ettől fogva, a kényszervállalkozók, nyilvánvalóan azt a terméket próbálták előtérbe nyomni, amik a saját profitjuk érdekeit szolgálta!
Na innen aztán jött a “mit tetszik kérni” gomb, ami ma már nem működik!
Ugyanis feje tetejére állt a világ! A mai “modernnek ” nevezett, kutya és cica etetésének a megoldása, a hihetetlenül eszeveszett vágóhídi melléktermékeknek a minél magasabb arányú értékesítésének a bevonásával mutat a felső kategóriák irányába!

Hidd el, a megfelelő platformon, biztonságos magyarázatot fogsz kapni, ennek a tudományos magyarázatáról!
Lényegét tekintve, a húslisztek, és a vérlisztek semmiféle tápanyagértékekkel nem rendelkeznek! Viszont a húsipar velejárójaként adagolt vakcinák, szteroidok, antibiotikumok, hústömeg fokozó fehérjegyárak által előállított adalékok, hidd el, hogy marha nagy arányban szerepelnek, a sejtek állományában, és a zsírszövetekben, a szárítás után is!

A “végrehajtás” során bevitt nyugtató injekciók, már csak hab a tortán! Lehet, hogy Te még ezt tudnád fokozni, a “tudomány” címszó alatt, de hidd el, semmi értelme!
Ma már nem kell kutya cica boltba menned, elég ha a megfelelő keresőre ráklikkelsz, és az általad igényelt termék, ezer megjelenési formában eléd áll, és arra vár, hogy a szolgálatodra legyen!

Na ettől ugyan olyan tájékozatlan maradsz, mint azelőtt voltál! A kínálat pontosan a pénztárcádhoz fog igazodni! Hidd el!!!
Csak éppen a kedvenced igényeit nem fogja kielégíteni!!!
Röviden összegezzük: Ha a szárított húsok olyan hatalmas erőforrásai lennének a fogyasztásnak,és az életnek, miért nem így kínálják az első osztályú éttermek is nekünk?
A paleo étrendek a húsokat ajánlják a fogyókúrázni vágyóknak, akkor biztos, hogy a kedvenceink ebből merítik az energiájukat?
A hihetetlenül felszaporodott allergiás tünetek, biztos, hogy nem az állati eredetű melléktermékekben felszaporodott vegyi anyagoktól származnak? Csirke, baromfi…stb allergiák?
Tudod megkérdőjelezném, hogy a húsipar igyekezete, ami az állati eredetű fehérjék feldolgozásának, és más élőlényekkel való etetésének a következményeiből származik, miért olyan nagy titkok? Gondolok itt a kergemarha kórra, a TBC-re, a madárinfluenzára, száj, és körömfájásra, úgy-e a hústömeg gyarapítására, a tejhozam fokozására, melyet a penicillinnek az oltásával, illetve a pasztőrizálással próbálnak “egészségessé” tenni!
Sok éves érdeklődésem, során, rájöttem, hogy igazából a kedvenceink tálalásának kínálatából, teljesen nélkülözhető a hús etetése, akár nyers, akár szárított, akár felvizezett formában!
És ezt tudja az AMI!!!!

Bővebb információért kattints ide!

Ha szeretnéd megnézni a termékeket, akkor látogass el a webáruházamba!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Tisztelettel:

Virág Károly

+36302747646

E-mail: virkaro56@gmail.com

Skype: virkaro1